Schuifpui en deursystemen

hsk-aanzichthsk

Wie voor een mooi overgang van de woonkamer naar de tuin its wat mooies hebben will,die neemt een schuifpui. Wij leveren het in kunststof,hout en aluminium.Of u denkt, u willt het anders, dan neemt u hout of kunststof met aluminium buitenbekleding. Moderne technelogie staat voor een minder energie gebruik. Om de deur te openen, word de handgreep in een andere stelling gedaan. Daarna mag u de deur op rollen loopend openen. Prezies zo makelijk laat de deur weer in de sluitende funktie gebracht woorden. De schuifpui zijn zimple en veilig te bedienen. Of u nu kind of een beetje ouder bent. Warmtewerend en u verbruik aan energie staan bij ons aan 1. stelle. Een schuifpui is barrierevrij, Wij leveren bij de schuifpui de passende handgrrep voor u.Van standart  tot van binnen en buiten bedienbaar en afsluitbar. Neemt u een rolluik erbij? Ook deze leveren wij. Alle producten krujgt u bij ons in verschillende kleuren. Bij een adviesgesprek laat ons adviseur u een kleurenkaart zijn, waar u een kleur mag kiezen.

 

Montage erbij? Dat kan. Aanvragen bij de advieseur.

hsk-boven

Glas

Wij leveren het glas in verschillende aspecten. Naar uw wens.

  • Isolatieglas = dubbelglas Hr++ naar EnEy.2014
  • Geluidswerend =  Mooie voor rust in de woonkamer en buiten in de tuin is lawaai.
  • Veiligheidsglas =  eenzijdig of tweezijdig.

 

Bent u op zoek naar iets moois als doorgang van uw woonkamer naar uw tuin? Een schuifpui is hiervoor de ideale oplossing. U kunt deze op maat laten samenstellen bij RaBu kozijn.

 

(Schuif)Deursystemen

Grote ramen laten voor licht binnen in uw kamer. Het is een belevenis om de woonkamer en de hele tuin samen te zien komen door een schuifpui.

Een ding waar vaak niet aan gedacht wordt met het plaatsen van schuifpuien is de stabiliteit. Daarom zijn onze systemen getest en goedgekeurd op stabiliteit en kwaliteit. Natuurlijk zoals u van ons gewend bent afgewerkt met een briljant design en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zelfs het hang- en sluitwerk is afgestemd op de stijl van uw schuifpui.

PSK schuifdeuren maken gebruik van een kantel techniek waarmee u de deuren open kunt zetten voor wat frisse lucht. Deze deuren zijn niet van buiten afsluitbaar. De bouwdiepte is hetzelfde als bij een kozijn met vlak profiel.

details-schuifdeur

(Schuif)Deursystemen

De schuifdeuren zijn barrièrevrij.  Deze deuren zijn ook van buiten afsluitbaar en ze  hebben een inbouwdiepte van ca. 20 cm.

Al onze deuren krijgt u geleverd met Hr++ glas met, sommige deuren hebben zelfs nog een beter kwaliteitskeurmerk.

psk1 [384872]

Schiebetypen1a [384873]

Schiebetypen2 [384874]